Skön fitta

skön fitta

Hej. Jag måste ta upp en grej. Och det är en tjej som jag har träffat nyligen, vi har haft sex, och varje gång jag ska träng in i henne så är det jobbigaste jag vet. Jag får en bra känsla när jag visar min fitta och den kvinnliga sexlusten. Det är så skönt att vara kåt och det visar jag öppet med den här bilden. För jag ser svullna blygdläppar och en öppen, våt slida vilket innebär att hon är kåt och då är fittan skön.

Skön fitta - Kat Kvinna

När jag trycker upp en tampong gör jag det snabbt som fan för att inte "gröpa runt" för mycket där inne. Michaela Delér visar hur du bygger ditt drömhus direkt på nätet Är det dags att flytta till hus? Jag får en bra känsla när jag visar min fitta och den kvinnliga sexlusten. Anonym fattar inte skrev Jag är van att göra hela jobbet själv men jag får bra betalt för det jag gör när jag kommer. Skönast tycker jag att det är när jag blir tagen bakifrån jag känner mig som ett sto som blir betäckt av en hingst, det är en njutning som är bortom all sans och förnuft. skön fitta

Skön fitta - vill inte

En grej kanske är skönt och fungerar med en person men inte med en annan. Ursprungligen postat av nelli. Svara Ämnesverktyg Hitta inlägg efter datum. Anonym Loppan skrev Vad jag menar, en våt tight fitta som stinker otvättat och med hår över hela skiten skulle inte få mig att brista ut i glädjerop, hur skön den än var att ha kuken i.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *