Summon hkr

Hela Summon; e-böcker; Artiklar; Bibliotekskatalogen. Hela Summon. e-böcker Kortadress: seo-nyheter.se LärandeResursCentrum. Scholar, Google (för att nå populärvetenskapliga texter) och HKR Summon. Sökningar har gjorts i databasen Summon, för Högskolan Kristianstad, liksom. Jag var ovetande om laddlucka, summon, hkr mm och följaktligen visste jag inte om att jag är "lurad". Jag är bara så osannolikt nöjd med min.

Summon hkr - Amandla Offentligt

Medicin, Naturvetenskap, Samhällsvetenskap, Teknik, m m Typ: Tre studenter, Kristoffer, Björn och Matilda, ger sina tips på hur du kommer igång med dina studier på ett bra sätt. Summon HKR Här söker man samtidigt på allt som finns i bibliotekskatalogen och på de elektroniska artiklar, böcker, konferenser och avhandlingar som finns i de databaser vi prenumererar på. All information finns kvar men har strukturerats på ett annat sätt. Lagar, regler och information gällande ekonomi i Sverige. Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen. Bibliotekets nya webbsida Inför terminstarten har biblioteket en ny webbsida.

Summon hkr - sex

Det krävs korrekt information om HPV virus och vaccin för att öka kvinnors avsikt till att vaccinera sig. Ger information om trender och impact för bland annat tidskrifter, andra publikationer, institutioner och individer. Referenser till böcker, tidskrifter mm från svenska bibliotek. Sök på den här webbplatsen. Kristianstad University, Learning Resource Centre. Bättre tillgång till korrekt information för kvinnor om HPV-vaccinet är nyckeln till att öka kvinnors avsikt att vaccinera sig och på så sätt förbättra folkhälsan. I Summon finns ett gemensamt index för alla resurser, vilket gör sökningen mycket snabbare än när du söker parallellt i flera källor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *